Print siden Alfabetisk index Sitemap Søg på ProDomus.dk


Om ProDomus Ledige lejligheder Kontakt Kurser og aktiviteter
Info lejere
Medlems login

Du er her: Forside Info lejere Indflytning Forsikring

Forsikring

Ejendommen har forsikringer til at dække erstatningsansvar over for tredjemand og til at dække visse skader på ejendommen. Ejendommen er således dækket mod skader på bygninger ifm. brand- og vandskade samt indbrud.

Vi anbefaler, at man selv forsikrer sig med f.eks. en indbo- og ansvarsforsikring. I forbindelse med indflytningen er det altid en god idé, at tage kontakt til sit forsikringsselskab for at undersøge, om man er tilstrækkeligt forsikret. Hertil kommer også, at det er vigtigt at vide, om ens forsikringsselskab stiller særlige krav for at udbetale en evt. erstatning, f.eks. om opbevaring af indbo i loftsrum eller udhuse.

Såfremt der i forbindelse med indbrud eller vandskade opstår skade på privat indbo, skal dette meldes til lejernes eget forsikringsselskab.

Mener lejer, at ejendommen skal dække en skade, er det vigtigt, at man straks anmelder denne til udlejeren (ProDomus - Aalborg Grundejerforening).


Boulevarden 11, 1 · 9000 Aalborg · info@prodomus.dk

Vi er en interesse-organisation for ejere af udlejningsejendomme og ejer- og andelsboligforeninger. ProDomus / Aalborg Grundejerforening driver et professionelt administrations- og rådgivningskontor.