Print siden Alfabetisk index Sitemap Søg på ProDomus.dk


Om ProDomus Ledige lejligheder Kontakt
Kurser og aktiviteter
Info lejere Medlems login

Du er her: Forside Kurser og aktiviteter Klagemuligheder off. ejd.vurdering og ejd.skatter

Gå-hjem-møde om klagemulighederne over den offentlige ejd.vurdering og ejd.skatter - den 28/2-2013 kl. 15.00.

 

Ejendomsforeningen Danmark og Accura Advokatpartnerselskab inviterer til gåhjemmøde om klagemulighederne over den offentlige ejendomsvurdering og de deraf afledte ejendomsskatter.

Kom og få et overblik over mulighederne for at klage over ejendomsvurderingen og dermed få reduceret ejendomsskatterne (grundskyld og dækningsafgift), når Ejendomsforeningen Danmark holder gåhjemmøde den 28. februar 2013 kl. 15.00 – 17.00 hos Realkredit Danmark, Finanscenter Jylland Nord, Prinsensgade 11, 9100 Aalborg.

På mødet kan du høre mere om vurderingsprincipperne i vurderingsloven både for så vidt angår ejendomsværdien og grundværdien, klageinstanser, udarbejdelse af klageskrivelser, mulighederne for genoptagelse af tidligere vurderinger, fritagelse for ejendomsskat, klager i forbindelse med køb af fast ejendom med henblik på at spare tinglysningsafgift og grundforbedringsfradrag.

 

Ligeledes vil der komme en generel vurdering af udviklingen i markedspriserne siden ejendomsvurderingen pr. 1. oktober 2010. 

 

Indlægget holdes af advokat Jon Dyhre Hansen, der har arbejdet med klager over ejendomsvurderinger og beskatning af fast ejendom gennem de sidste 20 år.

 

Du kan læse mere og tilmelde dig her (http://www.ejendomsforeningen.dk/index.dsp?page=2677)

 

 Kursusmateriale


Boulevarden 11, 1 · 9000 Aalborg · info@prodomus.dk

Vi er en interesse-organisation for ejere af udlejningsejendomme og ejer- og andelsboligforeninger. ProDomus / Aalborg Grundejerforening driver et professionelt administrations- og rådgivningskontor.